diumenge, 24 de febrer del 2013

Un líder social...

Avui hem sortit amb l'Albert, el nostre líder, per anar a veure la Cursa Social de Bescanó i animar en Jordi Clermont i en Dani Castellano. Ahir, mentre quedàvem, ens esperàvem una fred de mil dimonis però al final no ha estat per tant. Puntuals com el campanar d'Amer, sortíem a les 9.30h cap a les Serres per veure'ls passar. Semblava que el temps se'ns tirava al damunt perquè la sortida era a les 10h i no era pla de que ens atrapessin pujant.

Hem pujat a un bon ritme que m'ha fet patir en algun moment. Sempre se m'entravessen Les Serres i ho he de capgirar perquè d'aquí a uns mesos viuré on quasi comença. No he dit res perquè sé que és momentani i després vaig a més, i la companyia no ho mereixia. Durant la pujada hem parlat d'on posar-nos, tot buscant algun racó de Sol per no refredar-nos gaire. Estàvem entre una recta o la corba tancada, on finalment hem parat. Ha passat una llarga estona abans no han passat els dos ciclistes escapats i uns segons després el pilot, amb en Jordi saludant-nos i amb molt bona cara.

Baixant de Les Serres he passat molta fred, sobretot a les mans. Per fer temps, hem fet la volta per Anglès per pujar Mas Llunès i anar fins a Estanyol a veure l'arribada. Jo pensava que l'arribada era a Bescanó i anava errat. Era just a dalt del repetjó que hem pujat i on hem trobat en Carruana i en Ramonet, enmig d'una  cinquantena de persones. Teníem una rampa dura a davant i després de la corba, l'arribada a uns 100 metres. En Jordi ha arribat al grup capdavanter i en Dani amb el grup de la seva categoria.

Enlloc de tornar a casa, ens hem arribat fins a Bescanó per pujar el repetjó per l'altre costat i ni mai que ho haguéssim fet. Si un és dur, l'altre encara ho és més. He patit moltíssim i pensava que no arribaria mai. Crec que el Castell o l'Ermita de Sant Julià són més durs però en fred, després d'estar una estona parats, m'ha trinxat les cames. Em feien mal les pestanyes i tot. Ja camí cap a casa, hem acabat de rodar sense pressa per acabar amb 68 quilòmetres en una bona sortida de diumenge.

"Socialajant" el camí...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada